Wij hebben ons doorontwikkeld tot een bedrijf in integraal vastgoedonderhoud. Wij vinden dat de rol van adviseur daar ook bij hoort.

Schilderen begint met inspecteren. Sommer Schilderwerken helpt met het constateren van specifieke gebreken aan het schilderwerk. We werken volgens een vast stramien voordat we beginnen met schilderen.

  • Diagnose schilderonderhoud
  • Advies benodigd schilderwerk
  • Opstellen Plan van Aanpak en offerte
  • Communicatie met betrokkenen
  • Uitvoering schilderwerk op maat
  • Meerjarenonderhoudsplan

    Voorkomen is beter dan genezen! Dus aan het eind van de schilderwerkzaamheden, denken onze onderhoudsspecialisten graag met u mee over het opstellen van een onderhoudsplan. We noteren resultaatgerichte afspraken en inspanningsgerichte afspraken. Ook houtrenovatie kan een onderdeel zijn van dit plan.

    Onze specialisten adviseren u om het onderhoud voorspelbaar en beheersbaar te maken. Hiermee voorkom je voortijdig gebreken aan de verflaag en onverwachte kosten en investeringen.

Vraag een offerte aan

Wanneer u een offerte wilt aanvragen voor schilderwerk, dan kunt u het formulier invullen, dan nemen wij spoedig contact met u op. Het is aan te bevelen foto’s of een plattegrond met het formulier mee te sturen.

U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 0591-612211

Speciaal voor particuliere opdrachtgevers werken we met meerjarenonderhoudsplannen, voor eenmalig onderhoud hebben we helaas geen mogelijkheden. Kijk op: https://www.sommerschilderwerken.nl/diensten/onderhoudsplan

Sleep Bestanden Hierheen

of blader door bestanden

Facebook