Ons serviceteam voert ook mutatieonderhoud uit. Als een huurder vertrekt en plaatsmaakt voor een nieuwe bewoner, is dat een goed moment voor onderhoud aan de woning. We zorgen na elke mutatie dat de woning in een goede staat wordt opgeleverd. Dit mutatieonderhoud kunnen we combineren met planmatig onderhoud. Waarom zou u bijvoorbeeld niet meteen isolerende beglazing aanbrengen of de badkamer vervangen? In een lege woning is het gemakkelijk werken. En bovendien: als u meer wooncomfort biedt, kunt u dat verdisconteren in de huurprijs. Zo denken we graag met u mee bij service- en mutatieonderhoud. Sterker nog, we staan voor u klaar!

Vraag een offerte aan

Wanneer u een offerte wilt aanvragen voor schilderwerk, dan kunt u het formulier invullen, dan nemen wij spoedig contact met u op. Het is aan te bevelen foto’s of een plattegrond met het formulier mee te sturen.

U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 0591-612211

Speciaal voor particuliere opdrachtgevers werken we met meerjarenonderhoudsplannen, voor eenmalig onderhoud hebben we helaas geen mogelijkheden. Kijk op: https://www.sommerschilderwerken.nl/diensten/onderhoudsplan

Sleep Bestanden Hierheen

of blader door bestanden

Facebook