Nieuwbouwprojecten worden vaak onder druk opgeleverd. Dan heeft u een bedrijf nodig dat snel schakelt en snel handelt. Uiteraard met de kwaliteit die u uw klanten beloofd heeft.

Sommer Schilderwerken werkt samen met diverse grote en middelgrote bouwondernemingen om goed resultaat aan hun klanten op te leveren. Wij werken landelijk en vaak in middelgrote en grote bouwprojecten.

Sommer Schilderwerken levert kwaliteit waar u als hoofdaannemer trots op kunt zijn. Samen met u maken we een slimme planning waar u uw klanten mee tevreden stelt. Vervolgens stellen we zorgvuldig de materialen samen om uw project met zichtbaar resultaat op te leveren.

Ook bij particuliere nieuwbouw worden wij veel gevraagd. Zeker als u uw nieuwe woning van binnen en van buiten een mooie uitstraling wilt geven en belang hecht aan een professioneel advies.

Vraag een offerte aan

Wanneer u een offerte wilt aanvragen als particulier of als bedrijf voor schilderwerk, formulier invullen, dan nemen wij spoedig contact met u op. U kunt natuurlijk ook telefonische contact met ons opnemen op telefoonummer: 0591612211

Facebook