Nieuwbouwprojecten worden vaak onder druk opgeleverd. Dan heeft u een bedrijf nodig dat snel schakelt en snel handelt. Uiteraard met de kwaliteit die u uw klanten beloofd heeft.

Sommer Schilderwerken werkt samen met diverse grote en middelgrote bouwondernemingen om goed resultaat aan hun klanten op te leveren. Wij werken landelijk en vaak in middelgrote en grote bouwprojecten.

Sommer Schilderwerken levert kwaliteit waar u als hoofdaannemer trots op kunt zijn. Samen met u maken we een slimme planning waar u uw klanten mee tevreden stelt. Vervolgens stellen we zorgvuldig de materialen samen om uw project met zichtbaar resultaat op te leveren.

Ook bij particuliere nieuwbouw worden wij veel gevraagd. Zeker als u uw nieuwe woning van binnen en van buiten een mooie uitstraling wilt geven en belang hecht aan een professioneel advies.

Vraag een offerte aan

Wanneer u een offerte wilt aanvragen voor schilderwerk, dan kunt u het formulier invullen, dan nemen wij spoedig contact met u op. Het is aan te bevelen foto’s of een plattegrond met het formulier mee te sturen.

U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 0591-612211

Speciaal voor particuliere opdrachtgevers werken we met meerjarenonderhoudsplannen, voor eenmalig onderhoud hebben we helaas geen mogelijkheden. Kijk op: https://www.sommerschilderwerken.nl/diensten/onderhoudsplan

Sleep Bestanden Hierheen

of blader door bestanden

Facebook