Uw doelstellingen bepalen het onderhoud

Met uw vastgoedonderhoud hebt u specifieke doelen voor ogen: resultaten in technisch, esthetisch en functioneel opzicht. Resultaatgericht samenwerken is volledig ingesteld op de realisatie van uw doelen voor het vastgoedonderhoud.

Vastgoedonderhoud met maximale zekerheid en het hoogste rendement

Bij de exploitatie van uw vastgoed, zijn onderhoudskosten een belangrijke factor. Sterker nog: ze zijn bepalend voor uw rendement. Door het vastgoedonderhoud zorgvuldig te plannen, voorkomt u financiële tegenvallers. Maar waarom zou u niet een stap verdergaan en de verantwoordelijkheid voor het vastgoedonderhoud met Sommer Schilderwerken delen? Resultaatgericht samenwerken geeft u maximale zekerheid.

Wij tekenen ervoor

Bij resultaatgericht samenwerken maakt u met ons afspraken over de staat van onderhoud van uw complex. We spreken af aan welke normen het vastgoed moet voldoen. Wij zorgen dat uw vastgoed hier gedurende de afgesproken periode aan voldoet. Dat is kenmerkend voor resultaatgericht samenwerken. Niet denken in werkzaamheden, maar in resultaten en functionaliteiten.

Onderhoudsplanning met resultaat

Als ervaren partner van vastgoedeigenaren en –beheerders stellen we ons graag verantwoordelijk voor de resultaten. We beginnen met een grondige inventarisatie en stellen meerdere onderhoudsscenario’s op. We hebben de expertise om het onderhoud in technisch en financieel opzicht betrouwbaar te plannen. Daar zijn we van overtuigd. We garanderen u dat uw onderhoudsbudget voor het geplande onderhoud toereikend is en dat het resultaat uw verwachtingen en dat van uw gebruikers zal overtreffen. Dit wordt mede geborgd door onze afspraken met de ketenpartners.

Vraag een offerte aan

Wanneer u een offerte wilt aanvragen voor schilderwerk, dan kunt u het formulier invullen, dan nemen wij spoedig contact met u op. Het is aan te bevelen foto’s of een plattegrond met het formulier mee te sturen.

U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 0591-612211

Speciaal voor particuliere opdrachtgevers werken we met meerjarenonderhoudsplannen, voor eenmalig onderhoud hebben we helaas geen mogelijkheden. Kijk op: https://www.sommerschilderwerken.nl/diensten/onderhoudsplan

Sleep Bestanden Hierheen

of blader door bestanden

Facebook