Schilderwerk belangrijk onderhoudsaspect

Adequaat onderhoud van schilderwerk is een belangrijk onderdeel van uw vastgoedonderhoud. Verf is een onmisbare conservering van hout en andere materialen. Door tijdig onderhoud voorkomt u schade aan uw kozijn. Verf brengt echter ook kleur in de wijk. Een wijk of gebouw waarin de schilder zijn werk goed heeft gedaan, oogt fris en verzorgd. En ook dat is een belangrijke reden om het schilderwerk up-to-date te houden.

Begonnen als schildersbedrijf

Bij Sommer Schilderwerken hebben we veel ervaring met schilderwerk binnen en buiten. Meer dan 70 jaar geleden deden we zelfs niet anders. We waren een schildersbedrijf dat zich uitsluitend met onderhoud van schilderwerk bezig hield. In de jaren die volgden bouwden we een naam op als vakkundig schildersbedrijf. De een zag ons vooral als binnenschilder, de ander als onderhoudsschilder. Feit is dat we, ook nu we uitgegroeid zijn tot een specialist in vastgoedonderhoud, alle denkbare schilderprojecten uitvoeren. We hebben daarvoor de vakmensen in huis. De ene keer doen ze het buitenschilderwerk in een grote woonwijk of een zorgcomplex. De andere keer voeren ze onderhoud uit aan het schilderwerk van een boerderij of een kerk.

We zijn dagelijks in de weer om vakwerk af te leveren. Sommer wil graag een allround pakket aanbieden en met behulp van moderne technieken staan wij borg voor vakkundige afwerking van zowel groot- en kleinschalige projecten in heel Noord Nederland, met name in Drenthe. Ons vakwerk wordt afgestemd op uw wensen.

Vraag een offerte aan

Wanneer u een offerte wilt aanvragen voor schilderwerk, dan kunt u het formulier invullen, dan nemen wij spoedig contact met u op. Het is aan te bevelen foto’s of een plattegrond met het formulier mee te sturen.

U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 0591-612211

Speciaal voor particuliere opdrachtgevers werken we met meerjarenonderhoudsplannen, voor eenmalig onderhoud hebben we helaas geen mogelijkheden. Kijk op: https://www.sommerschilderwerken.nl/diensten/onderhoudsplan

Sleep Bestanden Hierheen

of blader door bestanden

Facebook