Totaal Onderhoud

Naast het traditionele schilderwerk hebben wij ons doorontwikkeld tot een bedrijf in in totaal vastgoedonderhoud. Door het verbinden van onze medewerkers aan de juiste partners kunnen wij alle facetten van het onderhoud aan vastgoed organiseren en uitvoeren. Totaal vastgoedonderhoud vraagt om technische specialismen. Het vervangen van bijvoorbeeld kozijnen door hout, kunststof en aluminium, complete gevels, badkamers of keukens is werk voor vakmensen. Toch heeft meer dan 65 jaar ervaring ons geleerd dat onderhoud van vastgoed een andere expertise vereist: bewonersvriendelijk projecten uitvoeren.

Klantgericht vastgoedonderhoud

Het uitvoeren van groot onderhoud aan bewoond vastgoed, is een vak apart. Het is zaak dat de overlast voor bewoners tot een minimum wordt beperkt. Onze organisatie is daar volledig op ingericht. Van eerste voorbereidingen tot laatste details. Zó plannen, dat de doorlooptijd per woning zo kort mogelijk is. Betrouwbare vakmensen inzetten die klantgericht communiceren en zorgvuldig te werk gaan.

Vraag een offerte aan

Wanneer u een offerte wilt aanvragen voor schilderwerk, dan kunt u het formulier invullen, dan nemen wij spoedig contact met u op. Het is aan te bevelen foto’s of een plattegrond met het formulier mee te sturen.

U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 0591-612211

Speciaal voor particuliere opdrachtgevers werken we met meerjarenonderhoudsplannen, voor eenmalig onderhoud hebben we helaas geen mogelijkheden. Kijk op: https://www.sommerschilderwerken.nl/diensten/onderhoudsplan

Sleep Bestanden Hierheen

of blader door bestanden

Facebook