40-jarig jubileum

Een 40-jarig jubileum, dat vierde deze week Jan Kroon. Maar liefst 40 dienstjaren zitten erop voor de medewerker van Sommer Schilderwerken b. v. in Emmen

In een tijdperk van flexibele arbeidskrachten zullen ze steeds schaarser worden, de medewerkers die een jubileum mogen vieren van 40 jaar trouwe dienst bij één en dezelfde werkgever. Dus niet voor Jan Kroon. Enkele jubilarissen zijn hem al voorgegaan. Sommer Schilderwerken bestaat immers al 65 jaar.

Tijdens een feestelijke bijeenkomst op vr. 19-12-2014 werd Jan Kroon gefêteerd op een gezellige borrel met een stamppotbuffet waar alle collega’s bij aanwezig waren.

Jan Kroon staat altijd op een positieve manier in zijn werk. Hij wordt gewaardeerd als een fanatieke en toch warme vakman. Iemand die zijn collega’s iets kan leren, maar die er ook open voor staat om zelf te leren en te blijven meegroeien in zijn vak. Jan verkent eerst altijd rustig de zaak als er aan een nieuw werk wordt begonnen. Dat grondige voorwerk zorgt ervoor dat het verdere proces altijd op rolletjes loopt. Ook de veelzijdigheid van Jan Kroon is een belangrijk aspect. Jan is van alle markten thuis en op zulke mensen drijft Sommer Schilderwerken, omdat het een totaal onderhoudsbedrijf is.

Ook Erwin Hassing werd tijdens de feestelijke bijeenkomst in de spotlights gezet. Erwin vierde onlangs zijn 25 jarig dienstjubileum bij Sommer Schilderwerken.

{jcomments off}

Vraag een offerte aan

Wanneer u een offerte wilt aanvragen als particulier of als bedrijf voor schilderwerk, dan kunt u het formulier invullen, dan nemen wij spoedig contact met u op. Het is aan te bevelen foto’s of een plattegrond met het formulier mee te sturen.

U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 0591-612211

Sleep Bestanden Hierheen

of blader door bestanden

Facebook