Op www.appartementeneigenaar.nl leest u alles wat u moet weten om uw VvE goed te kunnen beheren. U leest er het laatste nieuws over onderhoud, MJOP, VvE-beheer, financieel beheer en appartementsrecht.

Zo bent u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wereld van VvE’s en appartementen.

Onderhoud

Eén van de belangrijkste taken van een VvE is het onderhoud van het appartementengebouw. Belangrijk dus om hiervoor op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Geldt er een aangepast BTW-tarief op renovatie? Zijn er nog meer subsidies waar je van kunt profiteren? Handig om van het nieuws hierover op de hoogte te blijven.

VVE-Beheer

Het goed beheren van een VvE is niet eenvoudig. Handig dus om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op dit gebied. Welke tools zijn er ontwikkeld om uw VvE goed te kunnen beheren? Waarom kunt u uw VvE niet slapend houden? Wat zijn betrouwbare partijen om mee in zee te gaan voor een gedegen technisch beheer? Dit en meer nieuws over appartementen en VvE’s leest u op Appartement & Eigenaar.

Appartementsrecht

Ook in het geval van een (dreigend) juridisch conflict tussen een VvE en een appartementseigenaar is het handig om op de hoogte zijn van het laatste nieuws op juridisch gebied. Zijn er meerdere van zaken zoals die van u bekend? En wat was daar de uitkomst van? Hebben andere VvE-beheerders dezelfde problemen? Belangrijk dus om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over VvE’s en appartementengebouwen. Ook Sommer Schilderwerken staat als dienstverlener vermeld op de site: www.appartementeneigenaar.nl

Vraag een offerte aan

Wanneer u een offerte wilt aanvragen voor schilderwerk, dan kunt u het formulier invullen, dan nemen wij spoedig contact met u op. Het is aan te bevelen foto’s of een plattegrond met het formulier mee te sturen.

U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 0591-612211

Speciaal voor particuliere opdrachtgevers werken we met meerjarenonderhoudsplannen, voor eenmalig onderhoud hebben we helaas geen mogelijkheden. Kijk op: https://www.sommerschilderwerken.nl/diensten/onderhoudsplan

Sleep Bestanden Hierheen

of blader door bestanden

Facebook