Na een aanvraag voor buitenschilderwerk van gevels en kozijnen van een particuliere woning in de wijk Angelslo in de Gemeente Emmen werd de vraag gesteld of er een korting kon worden gegeven als er meer buren met hetzelfde woningtype mee zouden doen. Prachtig initiatief waar we graag aan meewerken!

De buren werden opgetrommeld en het kwam tot een deelname van 27 huizen in de straten Vredenveld, Laarwout en Oldenhave met uiteindelijk een fikse korting op de uitvoering! Binnenkort starten we met de uitvoering.

Gezamenlijk onderhoud uitvoeren is goed voor de woning, de uitstraling van de buurt en voor de portemonnee! Een prachtige collectiviteitsactie vanuit de buurt waar we graag aan meewerken.

PS: Ben je inwoner van Angelslo met eenzelfde type (hoog- of laagbouw) van de woning als op de foto en wil je ook meedoen met de burenactie? Meld je voor 24 augustus 2020 nog aan via 0591-612211 of info@sommerschilderwerken.nl

Vraag een offerte aan

Wanneer u een offerte wilt aanvragen als particulier of als bedrijf voor schilderwerk, dan kunt u het formulier invullen, dan nemen wij spoedig contact met u op. Het is aan te bevelen foto’s of een plattegrond met het formulier mee te sturen.

U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 0591-612211

Sleep Bestanden Hierheen

of blader door bestanden

Facebook