Drentse Molendag 2021 De afgelopen weken is er hard gewerkt aan de "Paisermeuln" te Peize door de schilders van Sommer Schilderwerken b.v. De eerste dagen is gebruikt om algen en mos te verwijderen van de staart-, schoor, wipstok en houtwerk van de kapconstructie om vervolgens een nieuwe verflaag te geven om het houtwerk weer voor jaren te beschermen tegen weer en wind. Net op tijd voor de Drentse Molendag die elk jaar wordt gehouden op de 4e zaterdag van augustus. Er is met trots en plezier gewerkt aan het onderhoud van de molen. We zijn dan ook verheugd dat de kwaliteit en manier van werken beloond wordt door de opdrachtgever en we een andere molen in uitvoering mogen nemen. Binnenkort meer nieuws!

Vraag een offerte aan

Wanneer u een offerte wilt aanvragen voor schilderwerk, dan kunt u het formulier invullen, dan nemen wij spoedig contact met u op. Het is aan te bevelen foto’s of een plattegrond met het formulier mee te sturen.

U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 0591-612211

Speciaal voor particuliere opdrachtgevers werken we met meerjarenonderhoudsplannen, voor eenmalig onderhoud hebben we helaas geen mogelijkheden. Kijk op: https://www.sommerschilderwerken.nl/diensten/onderhoudsplan

Sleep Bestanden Hierheen

of blader door bestanden

Facebook