Geert Blekkink
In memoriam

Op donderdag 11 februari 2016 overleed onze directeur Geert Blekkink in de leeftijd van slechts 53 jaar. Op de rouwkaart stond: “nog zoveel plannen, nog zoveel te doen”.

Vandaag op schrikkeldag is het 28 jaar geleden dat Geert Blekkink in dienst trad van Sommer Schilderwerken in de functie van calculator/werkvoorbereider.

Geert heeft de MTS Cibap in Zwolle gevolgd, hierna heeft hij enkele jaren als schilder gewerkt in Winterswijk. Om meer met zijn diploma te kunnen doen moest hij verder kijken. Hij werkte korte tijd in Hoogeveen als calculator en trad toen op 25 jarige leeftijd in dienst van Sommer Schilderwerken. Menig project werd uitgerekend in het grote kantoor op de (in de zomer) heel warme verdieping.
Na verloop van tijd kreeg Geert de kans door te groeien naar de functie van bedrijfsleider. Alle facetten van het bedrijf leerde hij beheersen. Van calculatie en verkoop tot planning en uitvoering. Geert genoot het meest van het menselijk contact.

Met ingang van 1-1-1998 was Geert directeur/eigenaar van Sommer Schilderwerken.

Het bedrijf groeide van 25 naar 35 medewerkers.
Sinds 2000 is het bedrijf gevestigd in een eigen pand aan de Vasco da Gamastraat 30 te Emmen.

Op tijd werd de switch gemaakt van nieuwbouw naar renovatie en onderhoud. Inmiddels is Sommer Schilderwerken niet meer weg te denken bij o.a. de woningstichtingen.

Sommer Schilderwerken is ontzettend dankbaar voor wat Geert heeft betekend voor ons en het bedrijf. We zijn trots op de manier waarop hij omging met opdrachtgevers en medewerkers. Hij stond niet als “baas” boven maar als collega naast je. Dat werd door ons allen zeer gewaardeerd.

Zijn humor zullen we zeker missen.

In hem verliezen we iemand met een groot warm hart!

Medewerkers Sommer Schilderwerken b.v.

Vraag een offerte aan

Wanneer u een offerte wilt aanvragen als particulier of als bedrijf voor schilderwerk, dan kunt u het formulier invullen, dan nemen wij spoedig contact met u op. Het is aan te bevelen foto’s of een plattegrond met het formulier mee te sturen.

U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 0591-612211

Sleep Bestanden Hierheen

of blader door bestanden

Facebook