Energielabel

Per 1 januari 2015 is het energielabel verplicht bij de verkoop of verhuur van woningen. Dit is een maatregel uit het Energieakkoord dat het kabinet in 2013 heeft gesloten. Het uiteindelijke doel is een duurzame energievoorziening in ons land. En kostenbesparing op energie. Door een energielabel worden huizenbezitters ‘geprikkeld’ te investeren in dak-, gevel-, glas- en vloerisolatie en zuinige(re) ketels om energiekosten te besparen.

In de komende maanden krijgen 5 miljoen huiseigenaren gratis een ‘voorlopig’ energielabel voor hun huis toegestuurd. Via internet kunt u dit omzetten in een definitief label, door te melden hoe uw woning duurzamer is gemaakt. Een expert (EPA-adviseur) controleert de opgave. Die zal naar verwachting enkele tientjes gaan rekenen.

Vanaf begin 2015 kunt u zelf al zien wat het voorlopig energielabel van uw woning is op www.zoekuwenergielabel.nlvan de Rijksoverheid.

Kan uw woning nog energiezuiniger?

Neem dan contactop met Sommer Schilderwerken. We zijn een van de gespecialiseerde onderhoudsbedrijven die zijn aangesloten bij OnderhoudNL. De specialisten van een OnderhoudNL- bedrijf vertellen u precies welke mogelijkheden er voor u zijn om te besparen: dakisolatie, gevel- isolatie, vloerisolatie en natuurlijk glasisolatie. Daarmee kunt u ervoor zorgen dat het voorlopig energielabel van uw woning nóg beter wordt. Wilt u meer weten over hoe het energielabel precies werkt? En wat voor de besparingsmogelijkheden zijn? Neem dan voor het beste onderhoud aan uw woning contact ons. We werken bij u in de buurt!

Heeft u uw voorlopige Energielabel ontvangen en zoekt u een vakspecialist om uw woning energiezuiniger te maken?

Neem contact op: 0591-61 2211of info@sommerschilderwerken.nlU bent aan het goede adres!

Vraag een offerte aan

Wanneer u een offerte wilt aanvragen als particulier of als bedrijf voor schilderwerk, dan kunt u het formulier invullen, dan nemen wij spoedig contact met u op. Het is aan te bevelen foto’s of een plattegrond met het formulier mee te sturen.

U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 0591-612211

Sleep Bestanden Hierheen

of blader door bestanden

Facebook