Anne Helder

We hebben het genoegen u mede te delen dat Anne Helder (42) is aangesteld als bedrijfsleider bij Sommer Schilderwerken b.v. te Emmen. Hij is verantwoordelijk voor alle operationele zaken binnen het bedrijf.

Anne Helder heeft in zijn loopbaan ervaring opgedaan in diverse functies in de wereld van het vastgoedonderhoud. Zo is hij werkzaam geweest bij Kerbof Schilders te Delfzijl, onderdeel van de Sanders Groep b.v. en was hij Inspecteur Schilderwerk bij Interpolis Vastgoed.

“Ik ben zeer verheugd dat ik een functie heb gevonden die bij me past en waar ik me in kan herkennen, het is de mooiste uitdaging die ik de afgelopen jaren op mijn pad ben gekomen”, aldus Anne Helder.

Helder begint zijn functie per 29 februari 2016 en rapporteert rechtstreeks aan Anneke Blekkink, eigenaar van het bedrijf. Anneke Blekkink: "Anne Helder is de juiste persoon, hij is een resultaatgerichte leider die graag voorop gaat in de strijd. Hij is een teamspeler, klantgericht en is vooruitdenkend, eigenschappen die we nodig hebben om ons bedrijf te versterken en te verstevigen".

Vraag een offerte aan

Wanneer u een offerte wilt aanvragen als particulier of als bedrijf voor schilderwerk, formulier invullen, dan nemen wij spoedig contact met u op. U kunt natuurlijk ook telefonische contact met ons opnemen op telefoonummer: 0591612211

Facebook