♻️ Sommer Schilderwerken b.v. gaat circulair! ♻️

Maandag staat er een verduurzamingsklus van 2 woningen in Hoogeveen "op stapel" in opdracht van Domesta.

Met EverUse Circulaire Isolatie isoleren we het dakbeschot en maken we de woning kierdicht. Met de reeds aanbrachte isolerende beglazing en kierdichting zal de woning uiteindelijk energiezuinig zijn met als resultaat een lage energierekening en een comfortabele huurwoning.

Breman Installatiegroep verzorgt de nieuwe energiezuinige verwarmingsinstallatie waarmee de bestaande woning met een relatief lage investering, en in combinatie met de aanwezige zonnepanelen, bijna energieneutraal is gemaakt.

Naast schilderwerk en glasvervanging heeft Sommer ook ervaring in de meest voorkomende bouwkundige werkzaamheden en verduurzaming van vastgoed. Ook benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op!

Vraag een offerte aan

Wanneer u een offerte wilt aanvragen voor schilderwerk, dan kunt u het formulier invullen, dan nemen wij spoedig contact met u op. Het is aan te bevelen foto’s of een plattegrond met het formulier mee te sturen.

U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 0591-612211

Speciaal voor particuliere opdrachtgevers werken we met meerjarenonderhoudsplannen, voor eenmalig onderhoud hebben we helaas geen mogelijkheden. Kijk op: https://www.sommerschilderwerken.nl/diensten/onderhoudsplan

Sleep Bestanden Hierheen

of blader door bestanden

Facebook