Heeft u onderhoudsschilderwerk voor uw woning of appartement? De winter is bij uitstek juist dé periode om uw huis, appartement of kantoor van binnen compleet in het nieuw te steken. Een nieuwe frisse en moderne kleurtoepassing in uw woonkamer, hal, trappenhuis en slaapkamers. Geheel vrijblijvend kunnen wij u adviseren over kleur, de nieuwste materiaaltoepassingen en verwerkingsmethodes.

De winterschilder gaat ook naar buiten.

Sommer Schilderwerken b.v. is uitgerust om uw kozijnen, gevel en het hele exterieur in de wintermaanden onder handen te nemen. Hoe? Met speciale voorzieningen, zoals steigers en afscherming wanneer dit nodig is. Ook werken wij met speciale winterverven die bij lagere temperaturen een schitterend en duurzaam resultaat geven. Dit alles onder deskundige begeleiding en voorzien van kwaliteitsgaranties. Daar staat de winterschilder borg voor!

Winterkorting?

En de prijs? Dit is nu extra aantrekkelijk.

Boven op de winterkorting profiteert u dit jaar nog steeds van het sterk verlaagde BTW-tarief op schilderwerk. Dit geldt voor u als u een woning heeft die ouder is dan 2 jaar. Want dan betaalt u voor binnen- én buitenwerk geen 21%, maar slechts 6% BTW. Daarnaast ontvangt u bij ons zowel op binnenschilderwerk als op het afgeschermde buitenschilderwerk in het seizoen van 2014-2015 een extra winterschilderkorting van € 25,- per man per dag*.

Meer weten? Neem dan even contact met ons op voor een afspraak en vrijblijvende offerte. Want het is weer tijd voor de winterschilder!

* Premie is geldig voor de particuliere en zakelijke opdrachtgever op binnen- en afgeschermd buitenschilderwerk in de periode van 15 november 2014 tot en met 31 maart 2015 bij een opdracht van minimaal 3 mandagen.

Vraag een offerte aan

Wanneer u een offerte wilt aanvragen als particulier of als bedrijf voor schilderwerk, dan kunt u het formulier invullen, dan nemen wij spoedig contact met u op. Het is aan te bevelen foto’s of een plattegrond met het formulier mee te sturen.

U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 0591-612211

Sleep Bestanden Hierheen

of blader door bestanden

Facebook