Heeft u onderhoudsschilderwerk voor uw woning of appartement? De winter is bij uitstek juiste dé periode om uw huis, appartement of kantoor van binnen compleet in het nieuw te steken. Een nieuwe frisse en moderne kleurtoepassing in uw woonkamer, hal, trappenhuis en slaapkamers. Geheel vrijblijvend kunnen wij u adviseren over kleur, de nieuwste materiaaltoepassingen en verwerkingsmethodes.

De winterschilder gaat ook naar buiten.
Sommer Schilderwerken is uitgerust om uw kozijnen, gevel en het hele exterieur in de wintermaanden onder handen te nemen. Hoe? Met speciale voorzieningen, zoals steigers en afscherming wanneer dit nodig is. Ook werken wij met speciale winterverven die bij lagere temperaturen een schitterend en duurzaam resultaat geven. Dit alles onder deskundige begeleiding en voorzien van kwaliteitsgaranties. Daar staat de winterschilder borg voor!

Winterkorting?
En de prijs? Dit is nu extra aantrekkelijk.
Bovenop de winterkorting profiteert u dit jaar nog steeds van het verlaagde btw-tarief op schilderwerk. Dit geldt voor u als u een woning heeft die ouder is dan 2 jaar. Want dan betaalt u voor binnen- en buitenwerk geen 21% maar slechts 9% BTW. Daarnaast ontvangt u bij ons zowel op binnenschilderwerk als op het afgeschermde buitenschilderwerk in het seizoen van 2019-2020 een extra winterschilderkorting van € 30,-- per man per dag*.

Meer weten? Neem dan even contact met ons op voor een afspraak en vrijblijvende offerte.
Want het is weer tijd voor de winterschilder!

* Premie is geldig voor de particuliere en zakelijke opdrachtgever op binnen- en afgeschermd buitenschilderwerk in de periode van 1 november 2019 tot en met 31 maart 2020 bij een opdracht van minimaal 3 mandagen.

Vraag een offerte aan

Wanneer u een offerte wilt aanvragen als particulier of als bedrijf voor schilderwerk, dan kunt u het formulier invullen, dan nemen wij spoedig contact met u op. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 0591-612211

Facebook