VGO Keur logo

Sommer Schilderwerken is sinds 2012 in het bezit het van keurmerk VGO-keur.

Het VGO-keur is het eerste en enige onafhankelijke keurmerk dat vastgoedeigenaren en beheerders zekerheid biedt over de kwaliteit en stabiliteit van een onderhoudsbedrijf en diens producten en diensten. Er zijn in totaal een veertig bedrijven in Nederland, waarvan slechts enkelen in Noord Nederland, die dit keurmerk mogen voeren.

Sommer is dan ook trots bij deze selecte groep onderhoudsbedrijven te behoren. Bedrijven die beschikken over VGO-keur hebben het beste dat de markt te bieden heeft. Vastgoedbeheerders die kiezen voor zekerheid, kiezen voortaan voor een onderhoudsbedrijf met VGO-keur. Beter kan het niet!

Sommer Schilderwerken is beoordeeld middels diverse competentiescans zowel op het gebied van kennis en organisatie, financiële draagkracht, opdrachtgevertevredenheid en medewerkertevredenheid. Deze toetsing is uitgevoerd door de onafhankelijke organisatie KIWA.

Sommer Schilderwerken steeft naar partnership met haar opdrachtgevers in de profit, nonprofit en particuliere markt. Op basis van strategische bedrijfsvoering wordt hierbij gericht en efficient schilder-, glas- en geveltimmerwerk met de daarbij behorende activiteiten aan onroerend goed uitgevoerd.

Meer informatie: www.vgokeur.nl en brochure.