Sommer Schilderwerken behoudt graag wat anderen met zoveel zorg hebben opgebouwd. Dat betekent dat Sommer Schilderwerken altijd kwaliteit levert – iets wat extra belangrijk is bij monumentaal vastgoed. Binnengekomen aanvragen van verschillende opdrachtgevers worden adequaat en met veel aandacht aangenomen en met garantie uitgevoerd.

Om dit te onderstrepen is het verder uitbouwen van het onderdeel historisch schilderwerk en restauratie onze prioriteit en doelstelling. De organisatie levert altijd kwaliteit op zowel het gebied van onderhoud als op het gebied van restauratie en voldoet daarmee aan de eisen van BRL “Onderhoud en Restauratie Monumenten”, waarvoor we binnenkort de certificering van mogen ontvangen. We volgen de zogeheten Restauratieladder. Deze leidraad loopt als een rode draad door de organisatie voor de uitvoering van het historisch schilderwerk en dienen uiteindelijk als voorbeeld voor de rest van het bedrijf. Met veel werkplezier is er door een team van enthousiaste schilders de afgelopen jaren gewerkt aan het onderhoud aan molens, landhuizen, havezathes, kerken, brugwachterswoningen en overig monumentaal vastgoed.

Projecten

Contact

Wilt u reageren, informatie aanvragen of een afspraak maken? Vul dan s.v.p. dit formulier in. Het is mogelijk bestanden en/of foto’s mee te sturen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Speciaal voor particuliere opdrachtgevers werken we met een onderhoudsplan. Voor eenmalig onderhoud hebben we helaas geen mogelijkheden.

.jpeg, .jpg, .gif, .png, .pdf