Spuiten is een moderne en efficiënte manier om oppervlakken van een strakke en gelijkmatige verflaag te voorzien. Bij het spuiten van verf wordt gebruik gemaakt van speciale spuitapparatuur. Deze apparatuur vernevelt de verf in zeer fijne deeltjes, waardoor het gelijkmatig op het oppervlak wordt aangebracht en wat de duurzaamheid en levensduur van de verflaag verbetert.

Spuiten is vooral ideaal voor grote oppervlakken, omdat het sneller werkt dan traditioneel schilderen. Bij Sommer hebben we ervaren professionals die gespecialiseerd zijn in de spuittechniek. We beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om uw project tot in de puntjes uit te voeren. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden van spuiten.

Contact

Wilt u reageren, informatie aanvragen of een afspraak maken? Vul dan s.v.p. dit formulier in. Het is mogelijk bestanden en/of foto’s mee te sturen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Speciaal voor particuliere opdrachtgevers werken we met een onderhoudsplan. Voor eenmalig onderhoud hebben we helaas geen mogelijkheden.

.jpeg, .jpg, .gif, .png, .pdf