In oktober 2016 is in opdracht van www.borger-odoorn.nl onderhoudswerk uitgevoerd bij het Kindcentrum Odoorn.

In opdracht van www.hetlandvanbartje.nl te Ees is in april 2016 buitenschilderwerk uitgevoerd van het restaurant en de winkel.

Ook aan het complex van www.woonconcept.nl 16 woningen Oranjestraat te Hoogeveen zijn onderhoudswerkzaamheden verricht.

Sommer Schilderwerken heeft in 2016 planmatig onderhoud uitgevoerd aan diverse complexen van www.woonconcept.nl. Aan 29 woningen Resedastraat te Meppel zijn de volgende werkzaamheden uitgevoerd:

Voor www.wetlandwonen.nl zijn werkzaamheden uitgevoerd aan diverse complexen te Vollenhove. Uitgevoerde werkzaamheden aan in totaal 86 woningen:

Voor www.woonservice.nl wordt regelmatig onderhoudswerk uitgevoerd aan woningen in Drenthe. In 2014 zijn in totaal aan 85 woningen te Hooghalen, Beilen, Westerbork, Elp, Mantinge, Witteveen, Nw Balinge en Nieuweroord de volgende werkzaamheden uitgevoerd:

In opdracht van www.brandsbouw.nl zijn er renovatiewerkzaamheden uitgevoerd aan 312 flatwoningen aan de Westindische Kade te Groningen. Dit complex is eigendom van www.lefier.nl en bestaat uit 3 portiekflats.

Aan een flatgebouw van www.woonconcept.nl 21 woningen Hugo de Grootstraat te Meppel heeft Sommer

Het complex 63 eengezinswoningen Keucheniusstraat en Cort v.d. Lindenstraat van www.woonconcept.nl te Meppel is grondig aangepakt. Zo is er asbest gesaneerd, voegwerk hersteld, houtrot gerepareerd, kozijnen vervangen en isolatieglas geplaatst. Daarnaast is er beveiligd hang- en sluitwerk geplaatst en zijn er cv ketels vervangen. Sommer Schilderwerken b.v. was de hoofdaannemer.

Ook aan het complex van www.woonconcept.nl 25 woningen Heemskerkstraat te Meppel zijn onderhoudswerkzaamheden verricht.