Vlog van Anke... 🎬👍

We wisten al dat we veel #talent hebben onder alle medewerkers van Sommer Schilderwerken b.v.,maar deze week is daar weer iets unieks aan toegevoegd!

Voor de Online-Techniekmiddag 2021 heeft Anke deze week haar dagindeling opgenomen in een heuze vlog. De vlog wordt getoond aan ca. 1200 vmbo leerlingen in de regio zuid-oost Emmen en Groningen die straks voor een beroepskeuze staan.

Benieuwd naar haar gemaakte studiekeuze, eerste werkervaring en dagelijkse werkvreugde bij Sommer met haar toffe collega's?

Bekijk dan haar bijdrage hier...

🚨Veiligheid voor alles!🚨

Het is de ideale periode om de nodige kennis weer op te halen om veilig op hoogte te werken voor onszelf en onze opdrachtgevers. In de werkplaats is met een theorie- en praktijkdeel iedereen weer "op de hoogte"...


Binnenkort in uitvoering in Groningen!

Het renoveren en restaureren van historische panden en het brengen in een optimale onderhoudsconditie voor de opdrachtgever is één van de sterke punten van Sommer Schilderwerken b.v. Daar gaat ons schilderhart sneller van kloppen. In opdracht van onze zeer gewaardeerde opdrachtgever BV Bouwbedrijf Kooi Appingedam beginnen we binnenkort met de werkzaamheden aan twee faculteiten van Rijksuniversiteit Groningen in Groningen.

Ook geïnteresseerd in wat Sommer Schilderwerken BV voor uw restauratie of renovatiewerk kan betekenen? Neem dan contact op via 0591-612211 of info@sommerschilderwerken.nl


‼️ IN UITVOERING ‼️

Van Schutrups Exloo hebben we de prachtige opdracht mogen ontvangen om onder andere de winkelvloer te herstellen en gereed te maken voor het winkelend publiek zodra dit weer toegelaten wordt.

De vloer is inmiddels geschuurd, ontvet en waar nodig gerepareerd en wordt uiteindelijk voorzien van een nieuwe vloercoating. Ook uw winkel-, entree-, garage-, zorg- of schoolvloer voorzien van een nieuwe vloercoating?

Bel Sommer Schilderwerken b.v. voor advies op tel. 0591-612211 of info@sommerschilderwerken.nl

Vraag een offerte aan

Wanneer u een offerte wilt aanvragen als particulier of als bedrijf voor schilderwerk, dan kunt u het formulier invullen, dan nemen wij spoedig contact met u op. Het is aan te bevelen foto’s of een plattegrond met het formulier mee te sturen.

U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 0591-612211

Sleep Bestanden Hierheen

of blader door bestanden

Facebook