We staan voor kwaliteit en soms ook voor de camera! 🎬

Met trots presenteren wij de tweede korte bedrijfsfilm van Sommer Schilderwerken b.v. van dit jaar.

De beelden geven een mooie weergave van het schitterende schildersvak, waarbij pure vakmanschap, het werkplezier, de veelzijdigheid van opdrachten en de gedrevenheid duidelijk zichtbaar in beeld is gebracht voor en door onze vakmannen.

Van onderhoudswerk aan huurwoningen van woningcorporaties, tot particulieren, aannemers, VVE's, onderwijsbureaus, kerkgenootschappen en vele andere sectoren, wij helpen u graag met uw onderhouds- en verduurzamingssvraagstukken.

Het is deze week weer heerlijk schilderweer!

Ruim 37 schilders zijn in Noord-Nederland (en in Enschede en Utrecht!) actief namens Sommer Schilderwerken b.v. met mooie projecten voor onze gewaardeerde opdrachtgevers! Kunnen we ook iets voor u betekenen? Neem vrijblijvend contact op per telefoon, mail of website.

Pssst..... Binnenkort verschijnt onze nieuwe bedrijfsfilm! Wil je deze nou niet missen? Volg dan Sommer Schilderwerken op de bekende media kanalen.

Wie doet hem dit na?

Jan gaat op de leeftijd van 66 jaar en 4 maand en na 50 jaar werkzaam te zijn geweest in het schildersvak, genieten van zijn welverdiende pensioen.

Jan heeft 26 jaar gewerkt bij Sommer Schilderwerken b.v. Jan, bedankt voor de goede samenwerking en geniet van je vrije tijd!

Het is bij Sommer Schilderwerken b.v. een jaarlijks gebruik geworden om tijdens de vakantie een "Sommer-foto" te nemen vanaf de vakantieplek en deze te delen met collega's. Onder aanvoering van initiatiefnemer Marco zijn onderstaande foto's gemaaakt op de mooiste plaatsen. Een offerte aanvraag is helaas nog steeds uitgebleven....

Deze vakantieperiode is dan wel anders dan andere jaren i.v.m. Corona, toch kunnen we dit jaar weer een mooie foto aan het rijtje toevoegen. Zie jij welke?

#Itissommertime2020

Vraag een offerte aan

Wanneer u een offerte wilt aanvragen als particulier of als bedrijf voor schilderwerk, dan kunt u het formulier invullen, dan nemen wij spoedig contact met u op. Het is aan te bevelen foto’s of een plattegrond met het formulier mee te sturen.

U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 0591-612211

Sleep Bestanden Hierheen

of blader door bestanden

Facebook