Twee zinvolle dagen in eigen werkplaats: cursus "Veilig werken met de hoogwerker", en veel medewerkers maakten tevens gebruik van de mogelijkheid otoplastieken te laten aanmeten.

In samenwerking met H&S Opleidingen, Bewerent Hoogwerksystemen en Delftechniek.

#knikarm #schaar #oordoppen #allemaalgeslaagd

Leerling schilder worden bij Sommer Schilderwerken? Werken (en geld verdienen) en leren! Kom naar de open dag in Assen.

De schildersvakopleiding organiseert de jaarlijkse open dag op donderdag 23 januari 2020.

Toekomstige schilders, ouders/verzorgers, partners, iedereen die belangstelling heeft is welkom.

Leerlingen, docenten en opleidingsadviseurs informeren de toekomstige schilders over de inhoud en de beroepsmogelijkheden van de opleiding. Er worden demonstraties gegeven op het gebied van schilderen, behangen en verspuiten.

  • Locatie: Schildersvakopleiding Assen, Azieweg 2, 9407 TG ASSEN
  • Datum: donderdag 23 januari 2020
  • Tijdstip: 16.00 - 21.00 uur.
Flyer Schildersvakopleiding Assen

De medewerkers zijn nu helemaal op de hoogte als het gaat om asbest en chroom-6 (h)erkennen. Iedereen heeft de cursus van SGS met goed gevolg afgelegd en zijn we juist geinformeerd hoe we om moeten gaan met asbest- en chroom-6 verdachte materialen en oppervlaktes in ons dagelijks werk.

In de eerste week van 2020 vond de aflevering plaats van twee prachtige nieuwe bedrijfswagens en een nieuwe complete steiger. Hiermee kunnen we veilig de weg op naar onze projecten en komen we goed voor de dag bij onze opdrachtgevers.

Dank Auto Lunenborg voor de levering van de Toyota Proace bussen en dank Olijslager Verf voor de levering van de Altrex RS Tower + steigerkar.

Vraag een offerte aan

Wanneer u een offerte wilt aanvragen als particulier of als bedrijf voor schilderwerk, formulier invullen, dan nemen wij spoedig contact met u op. U kunt natuurlijk ook telefonische contact met ons opnemen op telefoonummer: 0591612211

Facebook