Bij Sommer Schilderwerken hebben we veel ervaring met binnen en buiten schilderwerk in de provincie Drenthe. Vele jaren deden we zelfs niet anders. We waren een schildersbedrijf dat zich uitsluitend met onderhoud van schilderwerk bezig hield. In de jaren die volgden bouwden we een naam op als schildersbedrijf met vakkundige schilders. De een zag ons vooral als binnenschilder, de ander als onderhoudsschilder. Feit is dat we, ook nu we uitgegroeid zijn tot een specialist in vastgoedonderhoud, alle denkbare schilderprojecten uitvoeren in Drenthe. We hebben daarvoor de vakmensen in huis. De ene keer verzorgen de schilders het buitenschilderwerk in een grote woonwijk. De andere keer voert de schilder het onderhouds schilderwerk uit aan een boerderij of een kerk in Drenthe.

Onderhoud aan uw schilderwerk

Adequaat onderhoud van schilderwerk is een belangrijk onderdeel van uw vastgoedonderhoud. Door tijdig onderhoud voorkomt u schade aan uw kozijn. Verf brengt echter ook kleur in de wijk. Een wijk of gebouw waarin de schilder zijn werk goed heeft gedaan, oogt fris en verzorgd. En ook dat is een belangrijke reden om het schilderwerk up-to-date te houden.

We zijn dagelijks in de weer om vakwerk af te leveren in Drenthe. Sommer wil graag een allround pakket aanbieden en met behulp van moderne technieken staan wij borg voor vakkundige afwerking van zowel groot- en kleinschalige projecten in heel Noord Nederland, met name in Drenthe. Zo werken wij vaak in Emmen, Assen, Hoogeveen en Meppel. Ons vakwerk wordt afgestemd op uw wensen.

Contact

Wilt u reageren, informatie aanvragen of een afspraak maken? Vul dan s.v.p. dit formulier in. Het is mogelijk bestanden en/of foto’s mee te sturen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Speciaal voor particuliere opdrachtgevers werken we met een onderhoudsplan. Voor eenmalig onderhoud hebben we helaas geen mogelijkheden.

.jpeg, .jpg, .gif, .png, .pdf