En daar zijn we reuze trots op! Eigenlijk hoeven we niet te vertellen hoe goed we zijn in schilderwerk. Per slot zijn we al 70 jaar actief in Witteveen en het schilderen zit ons in het bloed. 70 jaar actief in vastgoedonderhoud aan (monumentale) panden, appartementen, gebouwen, kantoren en fabrieken in heel Noord Nederland. Daarmee creëerden we vele langdurige relaties in en om Witteveen in de particuliere en zakelijke sfeer. Bij woningbouwverenigingen, aannemers, de overheid, verenigingen van eigenaren, scholen, zorginstellingen en particuliere huizenbezitters.

Van traditioneel glas- en schilderwerk tot grootschalige renovatieprojecten

Het klinkt wellicht raar, maar schilderen is niet meer onze voornaamste bezigheid. Het ontzorgen van uw onderhoudsactiviteiten is onze voornaamste drijfveer. Niet alleen het traditionele glas- en schilderwerk maar ook grootschalige renovatieprojecten worden door Sommer Schilderwerken onder handen genomen. Projecten waarbij daken en gevels gerenoveerd en geïsoleerd worden en waar meterkasten en ketels worden vervangen.

We zijn dagelijks in de weer om vakwerk af te leveren. Sommer wil graag een allround pakket aanbieden en met behulp van moderne technieken staan wij borg voor vakkundige afwerking van zowel groot- en kleinschalige projecten in heel Noord Nederland, onder andere in Witteveen. Ons vakwerk wordt afgestemd op uw wensen.

Kijkt u eens rond op onze site voor meer informatie over onze activiteiten. Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord! Wie een opdracht aan ons toevertrouwt, kan ervan op aan:

Sommer Schilderwerken voor zorgeloos onderhoud!

Vraag een offerte aan

Wanneer u een offerte wilt aanvragen als particulier of als bedrijf voor schilderwerk, dan kunt u het formulier invullen, dan nemen wij spoedig contact met u op. Het is aan te bevelen foto’s of een plattegrond met het formulier mee te sturen.

U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 0591-612211

Sleep Bestanden Hierheen

of blader door bestanden

Facebook